İçeriğe geç

Acı Nedir?

Acı Acı nedir? Bildiğimiz üzere hem en zor duyudur hem de bizi hayatta tutar. Hissettiğimiz bir acı varken başka bir duyuya kolay kolay odaklanamayız. Acı çekilen bölgeden gelen devamlı bir his vardır ve bazen öyle çok hissederiz ki keşke acı çekmiyor olsak deriz. Sizin de acı hissetmesem dediğiniz oldu mu hiç? Elbette çoğumuzun olmuştur özellikle… Daha fazlasını oku »Acı Nedir?

Daha Fazla Oku

Seks Oyuncaklarının Tarihi

30 bin yıllık bir tarih üzerine araştırma yazısı.

Daha Fazla Oku

Milgram Deneyi

Hiyerarşik yapıda üstlerinizden aldığınız her görevi yerine getirir miydiniz? Bu sorunun masum olmayan yanını inceleyen Stanley Milgram'ın yaptığı deneyin nasıl yapıldığını ve sonuçlarına ilişkin bilgi yazısı.

Daha Fazla Oku

James Randi Kimdir?

Hayatını eğitime adamış, bilgiye giden yolu insanlara öğretmeye çalışmış bir sihirbazın hayatı.

Daha Fazla Oku

Steam Yaz İndirimi

Steam yaz indiriminde fiyatı uygun ve gerçekten güzel olan oyunları sıraladım. İndirimler dışında da çok pahalı olmayan ve nerdeyse tüm indirimlerde fiyatı düşen oyunlar aynı zamanda. Listede bir oyun dışında hepsini oynadım ve hepsi bana göre harcadığım zamana ve verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum. Batman Serisi Filmleri kadar güzel nadir oyunlardan birisi Batman serisi. Dövüş sistemi… Daha fazlasını oku »Steam Yaz İndirimi

Daha Fazla Oku
Please wait...

Medya

Son Gönderilen Gönderiler

Acı Nedir?

Seks Oyuncaklarının Tarihi

Milgram Deneyi

Group 6 CopyCreated with Sketch.

More Information?

Fill out your details and we will get back to you as soon as possible.